Online cursus Excel voor Beginners

Excel is een veel gebruikt programma met erg veel mogelijkheden. 

Goed ontwikkelde Excel vaardigheden kunnen daarom belangrijk zijn voor je carriere.

In deze cursus leer je hoe je met Excel kan werken. 

Na het volgen van deze cursus zal je een goed fundament van Excel vaardigheden hebben voor een eenmalige investering van €49,95

cursus inhoud

Wat ga je leren tijdens deze online cursus?

Online cursus

Wat houdt de cursus in?

Kennis maken met Excel

In het eerste onderdeel leer je de absolute basis van Excel. 

Dit onderdeel is vooral bedoeld voor mensen met geen of weining ervaring met Excel.

Gegevens invoeren in Excel

In dit onderdeel leer je hoe je gegevens in Excel kan invoeren en hoe je hier vervolgens mee werkt. Zo leer je onder andere hoe je snel gegevens kan selecteren maar ook hoe je met deze gegevens berekeningen kan uitvoeren.

Formules en functies in Excel

Formules en functies zijn een krachtig instrument dat Excel te bieden heeft. In dit onderdeel leer je wat dit precies inhoudt en hoe je met functies kan werken. 

Ook worden er 7 veel gebruikte functies stap-voor-stap uitgelegd.

Opmaken in Excel

In dit onderdeel leer je hoe je je gegevens kan opmaken in Excel, bijvoorbeeld door ze snel en professioneel weer te geven in een tabel of grafiek.

Bonus

In het laatste onderdeel leer je hoe je je werkblad kan uitprinten. 

Ook krijg je een korte introductie hoe je kan werken met draaitabellen. 

Ten slotte krijg je een overzicht met handige sneltoetsen waardoor je efficiënt met Excel kan werken.

Voor wie is het:

Deze cursus is bedoeld voor beginners die graag willen leren hoe je met Excel kan werken.

Deze cursus is zo samengesteld dat zelfs iemand die nog nooit met Excel heeft gewerkt de cursus kan volgen. 

In het eerste onderdeel (kennis maken met Excel) leer je de absolute basis. Als je al enige ervaring hebt met Excel kan je dit wellicht overslaan. Daarna ga je steeds meer leren over de mogelijkheden die Excel te bieden heeft, zodat je na afloop een goed fundament aan Excel kennis hebt.

In de lessen worden voorbeelden gegeven die je kan downloaden, zodat je zelf ook kan oefenen wat tijdens de les geleerd wordt. Excel leer je namelijk het snelst door te oefenen.

Wat heb je nodig:

Je hebt alleen een computer met toegang tot internet nodig en Excel.

De cursus is gemaakt met Office 2019 (Windows) maar met andere versies valt de cursus ook te volgen. De verschillen zullen minimaal zijn.

1- jaar toegang

De cursus is volledig digitaal te volgen.

Na aanschaf heb je een jaar lang toegang om de cursus te volgen.

Hieronder zie je hoe een les eruit ziet:

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen:

Deze cursus is, zoals de naam al zegt, bedoeld voor beginners. Deze cursus is zo opgesteld dat je de cursus kan volgen als je nog nooit met Excel gewerkt hebt. 

Deze cursus is volledig digitaal te volgen. Hierdoor is het onder andere mogelijk om bestanden te downloaden om te oefenen met de voorbeelden. De cursus bestaat uit tekst en schermafbeeldingen.

Je hebt alleen een computer (met internetverbinding) en Excel nodig.

 

De cursus is samengesteld met office 2019 (Windows). Als je zelf gebruik maakt van een andere versie, dan kan je alsnog gebruik maken van de cursus. Er kunnen wel minimale verschillen zijn. Mocht je hierdoor de cursus niet goed kunnen volgen, dan kan je gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Deze cursus is samengesteld om jou beter te maken in Excel. Ik wil daarom graag dat je tevreden bent over de cursus. Mocht je (om wat voor reden dan ook) ontevreden zijn over de cursus, dan kan je gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na aanschaf van de cursus een berichtje kan sturen dat je je geld terug wilt. Vervolgens stort ik zo snel mogelijk je geld weer terug. 

Zodra je de betaling hebt afgerond krijg je een e-mail met daarin je inloggegevens. Als je vervolgens inlogt met je account kan je gelijk beginnen met de cursus te volgen in je eigen tempo.

Na aanschaf heb je 365 dagen de tijd om de cursus te volgen. 

Excel voor beginners

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om met zelfvertrouwen in Excel te werken voor een eenmalige investering van €49,95

G.O. Excel – KVK 61001309 – Facturen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB – TerugbetalingsbeleidPrivacy Contact