Online cursus Draaitabellen in Excel

Met behulp van draaitabellen kan je eenvoudig en snel gegevens berekenen, samenvatten en analyseren. Als je nog niet weet hoe draaitabellen werken, mis je een krachtig hulpmiddel die Excel je te bieden heeft.

Bespaar tijd door te werken met draaitabellen voor een eenmalige investering van €49,95

cursus inhoud

Wat ga je leren tijdens deze online cursus?

Online cursus

Wat houdt de cursus in?

Draaitabellen in Excel is een online cursus.

In deze cursus ga je stap-voor-stap leren hoe draaitabellen werken.

Het doel van de cursus is om ervoor te zorgen dat je na het volgen van deze cursus in staat bent om meer uit Excel te halen door snel gegevens te kunnen samenvatten en analyseren met behulp van draaitabellen.

Bij de cursus wordt een database met gegevens bijgeleverd die in de voorbeelden wordt gebruikt. Voor het werken met draaitabellen geldt namelijk dat je het sneller en beter leert door te oefenen.

Voor wie is het:

De cursus is zo opgesteld dat zowel een beginner als iemand met meer ervaring de cursus kan volgen. Het is dus geen enkel probleem als je nog nooit een draaitabel hebt gemaakt. Het is echter wel handig als je de absolute basis van Excel kent.

Wat heb je nodig:

Je hebt alleen een computer met toegang tot internet nodig en Excel.

De cursus is gemaakt met Office 2019 (Windows) maar met andere versies valt de cursus ook te volgen. De verschillen zullen minimaal zijn.

1- jaar toegang

Na aanschaf heb je een jaar lang toegang om de cursus te volgen.

Hieronder zie je hoe een les eruit ziet:

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen:

Door gebruik te maken van draaitabellen om gegevens te analyseren en samen te vatten ipv alles handmatig te doen bespaar je veel tijd. 

Deze cursus is volledig digitaal te volgen. Hierdoor is het onder andere mogelijk om de database te downloaden waarmee geoefend wordt tijdens deze cursus. De cursus bestaat uit tekst en schermafbeeldingen.

Je hebt alleen een computer (met internetverbinding) en Excel nodig.

 

De cursus is samengesteld met office 2019 (Windows). Als je zelf gebruik maakt van een andere versie, dan kan je alsnog gebruik maken van de cursus. Er kunnen wel minimale verschillen zijn. Mocht je hierdoor de cursus niet goed kunnen volgen, dan kan je gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Deze cursus is samengesteld om jou beter te maken in Excel. Ik wil daarom graag dat je tevreden bent over de cursus. Mocht je (om wat voor reden dan ook) ontevreden zijn over de cursus, dan kan je gebruik maken van de 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na aanschaf van de cursus een berichtje kan sturen dat je je geld terug wilt. Vervolgens stort ik zo snel mogelijk je geld weer terug. 

Zodra je de betaling hebt afgerond krijg je een e-mail met daarin je inloggegevens. Als je vervolgens inlogt met je account kan je gelijk beginnen met de cursus te volgen in je eigen tempo.

Na aanschaf heb je 365 dagen de tijd om de cursus te volgen. 

Draaitabellen in Excel

Bespaar tijd door te werken met draaitabellen voor een eenmalige investering van €49,95

G.O. Excel – KVK 61001309 – Facturen zijn vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB – TerugbetalingsbeleidPrivacy Contact